Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Udstilling på Bovbjerg Fyr

August 3, 2014 @ 2:00 pm - August 31, 2014 @ 5:00 pm

Søndag den 3.august åbner der en ny udstilling på Bovbjerg Fyr, hvor jeg vil udstille nogle af mine sidste tekstilværker.

Bovbjerg Fyr ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavets kyst og har et oprindeligt, historisk og en god kulturel stemning, som egner sig godt til mine tekstilbilleder og installationer.

Jeg har tænkt mig at vise værker lavet fra deco page, tekstilcollage og nogle helt fra mine egne teknikker.

Nogle af værkerne har sin egen udviklingshistorie, hvor jeg har været inspireret af ting, der har åbnet sig for mig i et særligt syn via mit liv og tid her i Danmark.

Jeg tror det, at skifte bopæl har været et meget stort skridt i mit liv. Den psykologiske resonans kræver nogle gange længere tid og navigering rundt, end de fysiske handlinger og ændringer, der opleves.

Tit vurderer og evaluerer de tidligere erfaringer ens identitet og syn på livet helt på ny.

 Jeg vil i august udstille sammen med andre dejlige lokale kunstnere: Anna Bjerre, Resen, keramik, Else Husted Kjær, Nees, Vemb, oliemalerier, Holstebro, tekstilcollage, Jan Schuler, Ulfborg, maleri, Inge Sønderby, Hasselager, akvarel, Sanne Friis, Snedsted, akrylmaleri.

Du er meget velkommen at kigge forbi, nyde kunsten, naturen omkring og ikke mindst i den hyggelige cafe på Borbjerg Fyr.

Jeg vil prøve at opdatere information omkring udstillingsprocessen, så du kan få mulighed for at følge udviklingen.

Details

Start:
August 3, 2014 @ 2:00 pm
End:
August 31, 2014 @ 5:00 pm

Venue

Bovbjerg Fyr
Fyrvej 27,
Ferring, 7620 Danmark
+ Google Map
View Venue Website